Asuntosijoittajille

Asuntosijoittamisen ei tarvitse
olla vaivalloista

Sopivan sijoituskohteen etsiminen vie liikaa rahan arvoista aikaasi. Niukan tarjonnan ja suuren kysynnän vuoksi julkiselta markkinalta on haastava löytää asuntosijoittamiseen soveltuvia kohteita järkevään hintaan. Sijoituskohteen hankintaan liittyy myös paljon epävarmuuksia, sillä lähes jokaisessa myynti-ilmoituksessa mainitaan asunnon soveltuvan asumiskäytön lisäksi sijoituskäyttöön.

Haluamme auttaa sinua tarjoamalla kohteita, jotka ovat räätälöity oikeasti asuntosijoituskäyttöön.

Aika on asuntosijoittajan paras työkalu, kun sitä hyödynnetään tehokkaasti. Kanssamme asuntosijoittaminen on tehty sinua varten helpoksi ja vaivattomaksi. Sijoituskohteemme hankitaan rahastoilta, instituutioilta ja muilta suurilta sijoittajilta.

Haluamme pitää valikoimamme monipuolisena sekä julkista markkinahintaa edullisempana.

Teemme kanssasi pitkäjänteistä yhteistyötä sijoitussalkkusi kasvattamisen puolesta. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus päästä hyödyntämään verkostojamme esimerkiksi vuokralaishankinnassa ja halutessasi toimimme tukenasi sijoitusstrategiasi kehittämisessä sekä toteuttamisessa.

Me B7Asunnoilla uskomme asuntosijoittamisen olevan kestävyyslaji, jossa oikeanlaisella toteutuksella tulevaisuuden tuotot voivat olla suunnattomankin isoja.

Aloitetaanko rakentamaan sinulle uusia tulonlähteitä ja kerryttämään passiivista tuloa?

Miksi tehdä kanssamme yhteistyötä?

B7Asunnot tekee asuntosijoittamisen helpoksi. Laajan osto- ja kumppaniverkoston avulla pystymme tarjoamaan markkinoiden parhaat sijoituskämpät. Tämän lisäksi autamme sinua löytämään sinulle sopivimmat rahoitus- ja kiinteistökehitysratkaisut.

case

Kokemus

Tiimissämme on kokemusta ammattimaisesta asuntosijoittamisesta vuodesta 2016 alkaen. Meillä on vahva kokemus isojen kokonaisuuksien hankkimisesta ja kehittämisestä eteenpäin sijoittajille.

Henkilökohtainen palvelu

Jokainen asiakkaamme saa oman B7-asiantuntijan, joka auttaa löytämään henkilökohtaiseen tilanteeseen sopivimmat ratkaisut.

bill ico

Parhaat sijoituskohteet

Laaja ostoverkosto ja ostettavien kokonaisuuksia tarkka valikointi mahdollistaa houkuttelevimpien kohteiden toimittamisen asiakkaillemme alle markkinahinnan.

Asuntosijoittamisesta B7Asunnoilla

helsinki 4

Onko asuntosijoittaminen vaikeaa?

Asuntosijoittamisessa täytyy ottaa useita asioita huomioon. Käymme aina asiakkaidemme kanssa huolellisesti asuntojen rahoitus-, osto-, hallinnointi- ja myyntiprosessit läpi ja autamme sinua tarpeidesi mukaan. B7-jäseneksi liittymällä saat myös ensimmäisenä ilmoitukset tulevista kohteistamme.

Onko asuntosijoittamisessa riskejä?

Kaikessa sijoittamisessa on riskejä, koska markkinatalouden mukaisesti riskit ovat edellytys tuotolle. Asuntosijoittaminen on kuitenkin arvon- ja tuotonvaihtelultaan vakaampi sijoituskohde kuin esimerkiksi osakesijoittaminen ja voidaan nähdä tämän myötä riskeiltään vähäisemmäksi. Kaikki kohteemme ovat tarkasti valikoituja, jonka lisäksi tuemme yksilöllisesti löytämään sopivimmat kohteet, mikä vähentää sijoittajan riskejä. Myyntihintamme ovat myös alle markkinahinnan, joka lisää ostajan turvamarginaalia mahdollisilta arvonvaihteluilta.

Mitä jos hankkimani kämppä ei vastaa odotuksiani?

Teemme asiakkaidemme kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä. Käymme kohteet aina huolellisesti läpi, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Mikäli olisit kuitenkin tyytymätön kohteeseen, selvitämme tilanteen yhdessä. Suomessa on merkittävä myyjän vastuu, joka sitoo meitä myös lakisääteisesti. Varmistamme myös aina ennen kohteiden tarjoamista, että ne ovat hyviä sijoituskohteita markkinatilanteen sekä asiakkaan tarpeet huomioiden.

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostaako sinua alle markkinahintaiset sijoituskämpät? Mikäli haluat päästä käsiksi normaalia parempiin sijoituskohteisiin, jätäthän yhteydenottopyynnön, niin tiimimme on sinuun pian yhteydessä!