För hyresgäster

Boende som hyresgäst

Hyresboende hos B7Asunnot är en smidig lösning där den personliga betjäningen betonas. Du kan som hyresgäst hos B7Asunnot ha fokus på att leva utan onödig stress.

Hyres boende är en utmärkt lösning till alla som värderar lätt och flexibelt boende. B7Asunnot gör hyres boende välkomnande, det känns som att va hemma.

Usein Kysytyt kysymykset

Näitä meiltä usein kysytään

Minne voin tehdä vikailmoituksen?

Jätä vikailmoitukset huoltoyhtiölle. Asukaskirjeestä näet mikä huoltoyhtiö
taloyhtiössäsi on. Mikäli et ole varma mikä huoltoyhtiö taloyhtiössä on tai mitkä sen yhteystiedot ovat, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kadonnut avain, mitä teen?

Kun huomaat avaimen kadonneen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
Mikäli on mahdollista että joku käyttää kadonnutta avainta väärin, voidaan
asuntoon tehdä sarjoitus lukkoliikkeen toimesta. Asukas maksaa sarjoituksen.
Mikäli asukas ei kuitenkaan halua tehdä sarjoitusta, se tehdään viimeistään poismuuton yhteydessä. Sarjoituskulu peritään tässäkin tapauksessa asukkaalta.

Tarvittaessa asukas voi pyytää lisäavaimen kadonneen tilalle. Tästä syntyneet kustannukset peritään asukkaalta.

Esteet vuokra-asunnon saamiselle?

Asunnon hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus. Maksuhäiriömerkintä voi olla este asunnon saamiselle, mutta tämä arvioidaan tilannekohtaisesti.

Miten tavoitan Idea Kämpät asiakaspalvelun?

Idea Kämpät asiakaspalvelun tavoitat täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen tai sähköpostitse info@b7asunnot.fi. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 587 5535.

Mitä tehdä jos naapurini häiriköi?

Naapurista kantautuva kovaääninen puhe, kotieläinten äänet tai musiikki on syytä ottaa ystävällisesti puheeksi naapurin kanssa. Naapuri ei välttämättä ole itse edes ymmärtänyt aiheuttaneensa häiriötä.

Pitkäaikaisemmasta häiriökäyttäytymisestä voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse. Vakavissa henkeä ja terveyttä uhkaavissa tapauksissa olethan aina yhteydessä hätäkeskukseen.

Käykö maksusitoumus vuokravakuudeksi?

Kyllä. Hyväksymme maksusitoumuksen kohteissamme vuokravakuudeksi.

Voinko hoitaa asuntoasioita toisen henkilön puolesta?

Hoitaaksesi toisen henkilön asioita, tulee sinun toimittaa allekirjoitettu valtakirja sähköpostitse osoitteeseen info@b7asunnot.fi.

Kuinka toimin asuntoa luovuttaessa?

Ennen vuokrasopimuksesi loppua vastaanotat siivous- sekä avaintenpalautusohjeen. Toimi ohjeen mukaisesti. Mikäli et ole vastaanottanut ohjetta tai se on hävinnyt, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voimme lähettää sen sinulle.

Ta kontakt

Fråga oss gärna vad som helst, vi finns här för dig!