Tietoa meistä

Tervetuloa B7Asunnoille!

Me olemme B7. Tiimimme koostuu asuntosijoittamisen ammattilaisista, insinööreistä sekä taloustieteen osaajista. Raudanlujan osaamisen lisäksi on tiimissämme toisaalta myös paljon nuorta innovatiivisuutta ja tämä näkyykin asiakkaillemme joustavana palveluna. Olemme ymmärtäneet että asiakkaamme arvostavat henkilökohtaista palvelua, joten sitä me tarjoamme. Jokainen asiakkaamme saa oman B7-asiantuntijan jonka kanssa oman sijoitussuunnitelman luominen ja seuraaminen onnistuu vaivattomasti. Kun olet ostanut sijoitusasunnon meiltä, B7-asiantuntijasi on tukena ja turvanasi myös jatkossa.

Laajojen verkostojen avulla olemme pystyneet luomaan myös ostokanavastamme varsin tehokkaan. Pääsemme käsiksi markkinoiden parhaimpiin asuntonippukokonaisuuksiin, joiden hankkiminen ilman todella kokeneita ammattilaisia olisi lähes mahdotonta. Tämä mahdollistaa alle markkinahintaisten sijoitusasuntojen tarjoamisen asiakkaillemme.

Olemme sitä mieltä että hyvä asiakaspalvelu pitäisi olla itseisarvo ja sen vuoksi autamme asiakkaitamme asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa täysin ilmaiseksi.

Tutustu tiimiimme!

Akseli Koskela

Operatiivinen johto

Milly Ilmanen

Johdon assistentti

Miikka Evesti

Hallituksen puheenjohtaja

Simo Paanala

Ostot & rahoitus

Markus Kankaanranta

Asuntomyyjä

Niko Pohjola

Asuntomyyjä