Voita unelmiesi kaupunkiloma!

B7Asunnot tarjoaa unohtumattoman kaupunkiloman kahdelle.

Osallistu arvontaan liittymällä B7Asunnot -sisäpiiriin 30.04.2023 mennessä.

Voittajalle ilmoitetaan 11.5.2024 ja voittaja pääsee unelmien matkallensa valitsemansa matkakumppanin kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana kesällä 2024.

Liittyminen B7Asunnot -sisäpiiriin on täysin ilmaista! Sisäpiiriläisenä saat etuoikeuden B7Asuntojen uusimpiin asuntosijoituskohteisiin. Lisäksi tarjoamme sisäpiiriläisillemme arvokkaita vinkkejä ja kokemuksia asuntosijoittamisesta. Sähköpostit lähetetään noin viikon välein, joten pysyt ajan tasalla asuntosijoitusmaailman uusimmista mahdollisuuksista.

Mikä on B7Asunnot?

Me B7Asunnoilla olemme omistautuneet tekemään asuntosijoittamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja alle markkinahintojen. Toimintamme ydin on ostaa suuria asuntokokonaisuuksia, kehittää niitä ja myydä eteenpäin huoneistot asuntosijoittajille. Tarjoamme asiakkaillemme huolenpitopalvelun vuodeksi ilmaiseksi, jonka avulla asuntosijoittamisesta tulee lähes yhtä helppoa kuin indeksisijoittamisesta. Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että toimintamme on hiilineutraalia yhteistyössä NGS Finlandin kanssa.

Meillä B7Asunnoilla on vankka usko asuntosijoittamisen mahdollisuuksiin. Siksi olemme luoneet laajan osto- ja kumppaniverkoston, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaita sijoituskohteita. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa heidän sijoitussalkkujensa kasvattamiseksi, tarjoten tukea muun muassa vuokralaishankinnassa ja sijoitusstrategian kehittämisessä. Uskomme, että oikeanlaisella toteutuksella asuntosijoittaminen on kestävyyslaji, joka tuo mukanaan merkittävää vaurastumista.

Tiimimme koostuu asuntosijoittamisen ammattilaisista, insinööreistä ja taloustieteen osaajista, jotka tarjoavat henkilökohtaista ja joustavaa palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Käytössämme olevat laajat verkostot mahdollistavat pääsyn markkinoiden parhaisiin asuntonippukokonaisuuksiin, mikä mahdollistaa alle markkinahintaisten sijoitusasuntojen tarjoamisen asiakkaillemme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua, ja autamme mielellämme kaikissa asuntosijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä täysin ilmaiseksi.

Liity nyt osallistuaksesi!

Liittymällä B7Asunnot -sisäpiiriin hyväksyn, että edustajamme voi olla minuun yhteydessä. Lähetämme uutiskirjeessämme tarjouksia alle markkinahintaisista sijoitusasunnoista sekä yleistä tietoa asuntosijoittamisesta. Voit perua uutiskirjeen milloin vain. Osallistuaksesi arvontaan, sinun täytyy olla kuitenkin uutiskirjeen tilaaja 11.5.2024 saakka.