Vuokralaisille

Asumista vuokralaisten tapaan

Vuokra-asuminen B7Asunnoissa on vaivaton ratkaisu, jossa henkilökohtaisen palvelun merkitys korostuu. B7Asuntojen asukkaana voit keskittyä elämiseen ilman ylimääräistä stressiä.

Vuokra-asuminen on sopiva ratkaisu kaikille jotka haluavat asumisesta joustavaa ja helppoa. B7Asunnot tekee vuokra-asumisesta erityisen mieluista. Meidän vuokra-asunnoissa tuntee olevansa kotona.

Usein kysytyt kysymykset

Näitä meiltä usein kysytään

Minne voin tehdä vikailmoituksen?

Jätä vikailmoitukset huoltoyhtiölle. Asukaskirjeestä näet mikä huoltoyhtiö
taloyhtiössäsi on. Mikäli et ole varma mikä huoltoyhtiö taloyhtiössä on tai mitkä sen yhteystiedot ovat, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kadonnut avain, mitä teen?

Kun huomaat avaimen kadonneen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
Mikäli on mahdollista että joku käyttää kadonnutta avainta väärin, voidaan
asuntoon tehdä sarjoitus lukkoliikkeen toimesta. Asukas maksaa sarjoituksen.
Mikäli asukas ei kuitenkaan halua tehdä sarjoitusta, se tehdään viimeistään poismuuton yhteydessä. Sarjoituskulu peritään tässäkin tapauksessa asukkaalta.

Tarvittaessa asukas voi pyytää lisäavaimen kadonneen tilalle. Tästä syntyneet kustannukset peritään asukkaalta.

Esteet vuokra-asunnon saamiselle?

Asunnon hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus. Maksuhäiriömerkintä voi olla este asunnon saamiselle, mutta tämä arvioidaan tilannekohtaisesti.

Miten tavoitan B7 asiakaspalvelun?

B7 asiakaspalvelun tavoitat täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen tai sähköpostitse info@b7asunnot.fi. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 040 587 5535.

Mitä tehdä jos naapurini häiriköi?

Naapurista kantautuva kovaääninen puhe, kotieläinten äänet tai musiikki on syytä ottaa ystävällisesti puheeksi naapurin kanssa. Naapuri ei välttämättä ole itse edes ymmärtänyt aiheuttaneensa häiriötä.

Pitkäaikaisemmasta häiriökäyttäytymisestä voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse. Vakavissa henkeä ja terveyttä uhkaavissa tapauksissa olethan aina yhteydessä hätäkeskukseen.

Käykö maksusitoumus vuokravakuudeksi?

Kyllä. Hyväksymme maksusitoumuksen kohteissamme vuokravakuudeksi.

Voinko hoitaa asuntoasioita toisen henkilön puolesta?

Hoitaaksesi toisen henkilön asioita, tulee sinun toimittaa allekirjoitettu valtakirja sähköpostitse osoitteeseen info@b7asunnot.fi.

Kuinka toimin asuntoa luovuttaessa?

Ennen vuokrasopimuksesi loppua vastaanotat siivous- sekä avaintenpalautusohjeen. Toimi ohjeen mukaisesti. Mikäli et ole vastaanottanut ohjetta tai se on hävinnyt, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voimme lähettää sen sinulle.

Ota yhteyttä

Meillä ei tunneta tyhmiä kysymyksiä, olemme aina apunasi!